BEDRIJVEN

WIJ verzekert van eenmanszaken tot middelgrote bedrijven en regelt verzekeringen voor; brandschade, vermogensschade, inkomsten voor zelfstandige ondernemers en DGA’s. Een zeer belangrijk onderdeel van de verzekeringen voor uw bedrijf is uw aansprakelijkheid jegens uw werknemers. Dit verdient extra aandacht.

PERSONEEL

Ook voor uw personeelsverzekeringen, zoals collectieve Zorgverzekering en pensioenregelingen bent u bij ons van harte welkom. WIJ biedt u de mogelijkheid om een Verzuimverzekering af te sluiten. Hierbij is niet alleen de dekking voor het verzuim belangrijk, maar juist ook het terugdringen van dit verzuim. Om deze reden koppelt WIJ de Arbodienst aan de Verzuimverzekering en heeft u recht op hulp van een re-integratie bureau. Aanvullende WIA behoren ook tot ons assortiment.

PARTICULIEREN EN SCHADE

Het belangrijkste aspect van verzekeren is de afhandeling van schadegevallen. Pas als er iets ernstigs gebeurd thuis, op reis of op het werk, wordt duidelijk hoe belangrijk een betrouwbare en betrokken tussenpersoon is. Wat is wel gedekt door de verzekering en wat niet, hoe kunt u het beste melding doen van diefstal of brandschade? Met WIJ staat u nooit alleen voor deze beslissingen. U kunt altijd bellen in geval van nood, ook buiten kantooruren. Schadegevallen worden zorgvuldig en snel door ons afgehandeld. Ook bij het bezwaar maken op een negatieve beslissing van een verzekeraar helpen wij u graag persoonlijk.